Kennel Hadberg

Medlem af Dansk Kennel Klub (FCI) og Dansk Terrier Klub

Kennel Hadberg © 2017

KENNEL HADBERG

 

Vi fik vores kennelmærke i 1987, hvor vi opdrættede Schæfere og Dobermann, men efter at have set en Glen, stod det hurtigt klart, at det lige var vores race.

 

Vi var så heldige at få vores første Glen i 1988, det var Cosi Fan Tutte von der Eidertalwiese. Vi har siden haft mange Glen og i dag har vi 2 herhjemme, nemlig Hadberg Wishful Whitney og Hadberg V-Prime.

 

Vi fik vores første kuld Glen-hvalpe i 1990 og har indtil nu haft 24 kuld. Hvalpene er naturligvis født og opvokset i vores hjem, der ud over børn og børnebørn, også består består af katte og ponyer, samt naturligvis de voksne hunde. Hvalpene er derfor præget af vores "husstand" og hele denne verden bliver udforsket, efterhånden som hvalpene vokser op. Vi har selvfølgelig hvalpene inde, så der er ikke meget, der går deres små næser forbi. Dette er med til at præge og socialisere hvalpene, hvilket for os er meget vigtigt. Det er jo deres ballast resten af livet...

VED KØB AF HVALP

 

Ved køb af en hvalp fra Kennel Hadberg forpligter man sig til at informere os om hvalpen og dens videre trivsel, ligesom vores hvalpe ikke må skifte hjem uden vores samtykke. For os er det vigtigt at vide, hvordan de har det og hvor de befinder sig.

Ligeledes må en hvalp fra Kennel Hadberg ikke kastereres/steriliseres af bekvemmelighedsårsager. Til gengæld står vi gerne til rådighed med hjælp og vejledning.

Endvidere forpligter man sig også til at deltage i hundetræning og tidlig socialicering, således, at hvalpen udvikler sig til en dejlig, velfungerende familiehund og en værdig repræsentant for racen. Vi skaber hvalpen, men du skaber hunden.

 

Alle vores hvalpe har DKK stambog (Dansk Kennel Klub - FCI), er chippet og har fået 1. basisvaccination, ligesom de naturligvis er registreret i Dansk Hunderegister.

Vi har lejlighedsvis hvalpe efter sunde og PRA testede forældre, og er du eventuelt interesseret i en Glen, er du velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere.

 

 

KONTAKT

Her bor vi

Vikærparken 20, 6100 Haderslev

 

 

og her kan vi kontaktes

 
 
 
 

og her finder du os ...